+31 76 - 5331331

Glasvezel Meidoornlaan in Oosterhout

Op het bedrijventerrein Meidoornlaan in Oosterhout ligt een glasvezel netwerk van KPN. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel in alle straten van het terrein tegen standaard tarieven. De maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Meidoornlaan

Wanneer u kosten wenst te besparen, dan kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Hiervoor dienen wel alle deelnemende partijen gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Wanneer een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding, evenals voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant deze kosten gedeeltelijk doorrekent naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om een selectie van aanvullende diensten af te nemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn ook niet zichtbaar voor de overige partijen.

Aanvullende glasvezeldiensten

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van verschillende aanvullende diensten. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.