+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoevestein in Oosterhout

Op het bedrijventerrein Hoevestein in Oosterhout (Noord-Brabant) ligt een glasvezel netwerk. In alle straten van het terrein wordt Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven geleverd. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kun u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online is. Een redundante verbinding kan worden gerealiseerd op verschillende manieren. Een van deze manieren is om bij twee verschillende internetproviders een verbinding af te nemen met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over redundantie en ook welke vormen van redundantie wel of juist niet aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Hoevestein

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting staat een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het aanleggen van een nieuwe glasvezelaansluiting komt er een hoop kijken. Zo is het opleveringsproces uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel- / waterwegen) en meer...