+31 76 - 5331331

Glasvezel Heihoef in Oosterhout

Op het bedrijventerrein Heihoef in Oosterhout is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur en kunnen worden opgevraagd aan de hand van een postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen op bedrijventerrein Heihoef

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er enkele bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Daarnaast dient u in de aanvraag aan te geven welke aanvullende diensten u wenst af te nemen over de glasvezel access en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Heihoef

Het is mogelijk om Zakelijk Glasvezel te delen. Wanneer u met meerdere deelnemers bent gevestigd in één bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo te besparen op de kosten. Een van de deelnemende partijen dient aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezel access en betaalt hier ook de eenmalige- en maandelijkse kosten voor. Het is gebruikelijk dat deze kosten gedeeltelijk door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.