+31 76 - 5331331

Glasvezel Everdenberg in Oosterhout

Op het bedrijventerrein Everdenberg in Oosterhout ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen gemakkelijk en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer de glasvezeltarieven & mogelijkheden op Everdenberg

Zakelijk Glasvezel kent unieke tarieven voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Everdenberg. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding biedt een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer af te handelen. Zowel data- en telefonie worden gescheiden van elkaar verzonden over dezelfde glasvezelverbinding. Bij IP Visie heeft u een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Bent u in het bezit van een telefooncentrale en wenst u gebruik te maken van de voordelen van VoIP telefonie? Dan kunt u uw telefooncentrale voorzien van een SIP Trunk. Daarnaast is het ook mogelijk om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.


Bedrijven die zich willen vestigen op dit bedrijventerrein mogen geen hinder vormen voor de overige, actieve bedrijven