+31 76 - 5331331

Glasvezel Park15 Logistics in Oosterhout (Gelderland)

Op het bedrijvenpark Park15 Logistics in Oosterhout is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt opgeleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over slechts één verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit voor u verhogen tot wel 10 Gbit/s!

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Park15 Logistics

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient u op te geven welke aanvullende diensten u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook opgegeven worden in de aanvraag. Zakelijk Glasvezel kan worden aangevraagd bij een van onze consultants of doe een Postcodecheck voor een accurate prijsopgave.


Meer informatie over bedrijvenpark Park15 Logistics is beschikbaar op www.park15logistics.com