Glasvezel Oosterhout (Gelderland)

In Oosterhout (Gelderland) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oosterhout beschikt over een glasvezelnetwerk, waardoor bedrijven kunnen worden aangesloten op glasvezel.

Doe de glasvezel postcodecheck

Park15 Logistics

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oosterhout, die gevestigd zijn op Park15 Logistics.

Glasvezel tarieven in Oosterhout

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven, zo ook in Oosterhout (Gelderland). De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige kosten zullen uitvallen. Aan de hand van onze unieke postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Oosterhout.

Een toekomstvast groeipad

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is er de mogelijkheid om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit worden verhoogd naar 10 of 100 Gbps.

Oosterhout maakt onderdeel uit van de gemeente Overbetuwe