Glasvezel Oosterhout

In Oosterhout (Noord-Brabant) zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oosterhout beschikt over een uitstekende infrastructuur wat er voor zorgt dat u vrijwel overal gebruik kunt maken van snelle internet verbindingen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Oosterhout

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oosterhout, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Weststad
  • Vijf Eiken
  • Statendam

Overige locaties in Oosterhout

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er op diverse andere locaties in Oosterhout ook mogelijkheden voor bedrijven om van glasvezel te worden voorzien. Bedrijven die gevestigd zijn op De Wijsterd, Europark, Everdenberg, Hoevestein, Heihoef, Havenweg, Houtduifstraat, Meidoornlaan, Oosterheide en Wisselaar hebben ook de mogelijkheid om op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Oosterhout te worden aangesloten.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.