Glasvezel Oosterhout

In Oosterhout (Noord-Brabant) zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oosterhout beschikt over een uitstekende infrastructuur wat er voor zorgt dat u vrijwel overal gebruik kunt maken van snelle internet verbindingen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over zakelijk glasvezel in Oosterhout

Oosterhout is ongetwijfeld de koploper in Nederland als het gaat om het verglazen van bedrijventerreinen. Alle bedrijventerreinen hebben hun eigen glasvezelnetwerk. Het bedrijventerrein Statendam was het laatste terrein, maar ook dat was eind 2012 al gereed. We kunnen dan ook stellen dat ondernemers in Oosterhout verwend zijn als het gaat over de beschikbaarheid van glasvezel in combinatie met snel internet.

Vanuit de centrale aan de Heuvelstraat lopen diverse glasvezelringen naar de terreinen, maar ook naar de overige wijken zoals Baarschot, Groenendijk, Heikant, Hespelaar, Seters en Vrachelen. Vanuit Oosterhout worden ook Den Hout, Dorst en Oosteind ontsloten met zowel glasvezel als koper, waardoor ook de mogelijkheden voor VDSL goed zijn.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerreinen in Oosterhout

Oosterhout heeft diverse bedrijventerreinen. Al deze terreinen beschikken over een eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven die niet gesitueerd zijn op één van de onderstaande bedrijventerreinen kunnen op individuele basis worden aangesloten op één of meerdere van de aanwezige glasvezelnetwerken in Oosterhout. Bij IP Visie beschikken we over de juiste informatie om voor u als ondernemer een goede keuze te kunnen maken.

Weststad

Bedrijventerrein Weststad beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Doordat aansluitingen vaak maar over enkele meters gegraven hoeven te worden kunnen alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten. Het terrein kent naast een prima ontsluiting via de weg ook ontsluitingen via het spoor- en het water. Tevens beschikt het terrein ook over een laad- en loskade, wat ideaal is voor overslagbedrijven. Dit geldt voor Weststad I, II en III.

Vijf Eiken

Industrieterrein Vijf Eiken beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk. Vrijwel overal op het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor aansluitingen gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden. Vijf Eiken beschikt ook een eigen laad- en loskade en heeft een directe verbinding op de op- en afritten van de A27.

Statendam

Statendam beschikt eveneens over een eigen glasvezelnetwerk en was tevens het laatste bedrijventerrein in Oosterhout dat van glasvezel is voorzien. Dit netwerk is in 2012 gerealiseerd na een succesvolle vraagbundeling middels een samenwerking tussen CCO Automatisering, bedrijvenvereniging Statendam en IP Visie. Overal op het terrein kunnen bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten op dit netwerk.

Overige bedrijfslocaties in Oosterhout

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Oosterhout ook mogelijkheden voor bedrijven om van Zakelijk Glasvezel te worden voorzien. Bedrijven die gevestigd zijn op De Wijsterd, Europark, Everdenberg, Hoevestein, Heihoef, Havenweg, Houtduifstraat, Meidoornlaan, Oosterheide en Wisselaar hebben ook de mogelijkheid om op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Oosterhout te worden aangesloten.