+31 76 - 5331331

Glasvezel Oosterhout

In Oosterhout (Noord-Brabant) zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oosterhout beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur wat er voor zorgt dat u vrijwel overal gebruik kunt maken van snelle internet verbindingen tegen een aantrekkelijk tarief.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oosterhout die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over zakelijk glasvezel in Oosterhout

Oosterhout is ongetwijfeld de koploper in Nederland als het gaat om het verglazen van bedrijventerreinen. Alle bedrijventerreinen hebben hun eigen glasvezelnetwerk. Het bedrijventerrein Statendam was het laatste terrein, maar ook dat was eind 2012 al gereed. We kunnen dan ook stellen dat ondernemers in Oosterhout verwend zijn als het gaat over de beschikbaarheid van glasvezel in combinatie met snel internet.

Vanuit de centrale aan de Heuvelstraat lopen diverse glasvezelringen naar de terreinen, maar ook naar de overige wijken zoals Baarschot, Groenendijk, Heikant, Hespelaar, Seters en Vrachelen. Vanuit Oosterhout worden ook Den Hout, Dorst en Oosteind ontsloten zowel met glasvezel als koper, waardoor ook de mogelijkheden voor VDSL goed zijn.

Bedrijven die niet gesitueerd zijn op één van de genoemde bedrijventerreinen kunnen op individuele basis worden aangesloten op één of meerdere van de aanwezige glasvezelnetwerken in Oosterhout. Bij IP Visie beschikken we over de juiste informatie om voor u als ondernemer een goede keuze te kunnen maken.

De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt. Wanneer de afstand minder is dan 250 meter kan tegen standaardkosten een aansluiting gerealiseerd worden. De maandelijkse worden bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid van internet en eventuele bijkomende opties zoals een managed router of DDos bescherming.

Meer dan 100 bedrijven in Oosterhout zijn door IP Visie al aangesloten op het glasvezel netwerk. Wanneer u ook gebruik wil maken van de ongekende mogelijkheden van een zakelijke glasvezel aansluiting controleer dan de mogelijkheden aan de hand van onze postcodecheck.