Glasvezel Oosterhout

In Oosterhout (Noord-Brabant) zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oosterhout die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

In de provincie Noord-Brabant ligt de stad Oosterhout. Oosterhout is gelegen tussen Tilburg en Breda en telt maar liefst 54.000 inwoners. Oosterhout kent diverse bezienswaardigheden waaronder diverse kerken, kloosters en musea. Het centrum van Oosterhout is een zogenaamd 'dubbelcentrum', waarvan een deel beschermd stadsgezicht is. Het Wilhelminakanaal loopt ten zuiden en ten westen van Oosterhout, die beschikken over diverse haventjes. Op deze havens zijn moderne, uitgebreide bedrijventerreinen gebouwd. Oosterhout is gemakkelijk bereikbaar via snelwegen A27 en de A59. In het centrum van Oosterhout is tevens een busstation gelegen, waaruit diverse buslijnen vertrekken naar steden in Breda en met de snelbus is Utrecht op slechts één uur afstand bereikbaar. Oosterhout is dus naast de auto ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Meer informatie over zakelijk glasvezel in Oosterhout

Oosterhout is ongetwijfeld de koploper in Nederland als het gaat om het verglazen van bedrijventerreinen. Alle bedrijventerreinen hebben al hun eigen glasvezelnetwerk. Het bedrijventerrein Statendam was het laatste terrein, maar ook dat was eind 2012 al gereed. We kunnen dan ook stellen dat ondernemers in Oosterhout verwend zijn als het gaat over de beschikbaarheid van breedbandige verbindingen.

Vanuit de KPN centrale aan de Heuvelstraat lopen diverse glasvezelringen naar de terreinen, maar ook naar de overige wijken zoals Baarschot, Groenendijk, Heikant, Hespelaar, Seters en Vrachelen. Vanuit Oosterhout worden ook Den Hout, Dorst en Oosteind ontsloten zowel met glasvezel als koper, waardoor ook de mogelijkheden voor VDSL goed zijn.

Bedrijven die niet gesitueerd zijn op één van de genoemde bedrijventerreinen kunnen op individuele basis worden aangesloten op het glasvezelnetwerk van zowel Eurofiber als KPN. Bij IP Visie beschikken we over de juiste informatie om voor u als ondernemer een goede keuze te kunnen maken. In de meeste gevallen zal een aansluiting op het KPN netwerk voor u het gunstigst zijn, maar er zijn ook locaties in Oosterhout waar de keuze voor een verbinding op basis van Eurofiber glas aantrekkelijker is.

In beide gevallen zijn de eenmalige aansluitkosten afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt. Wanneer de afstand minder is dan 250 meter kan tegen standaardkosten een aansluiting gerealiseerd worden. De maandelijkse worden bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid van internet en eventuele bijkomende opties zoals een managed router, pinnen of alarm over IP.

Meer dan 100 bedrijven in Oosterhout zijn door IP Visie al aangesloten op het glasvezel netwerk. Wanneer u ook gebruik wil maken van de ongekende mogelijkheden van een zakelijke glasvezel aansluiting controleer dan de mogelijkheden aan de hand van de postcodecheck.