+31 76 - 5331331

Glasvezel Oostburg

In Oostburg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oostburg beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internetaansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oostburg die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Stampershoek.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard Zakelijk Internet geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast Zakelijk Internet zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die u over de verbinding kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om zoveel diensten af te nemen als passen op de glasvezelverbinding, zolang de maximale capaciteit van 1 Gbit/s niet wordt overschreden.

Redundant uitgevoerde verbinding in Oostburg

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is redundantie een uitkomst. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende glasvezel carriers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk.