+31 76 - 5331331

Glasvezel Oostburg

In Oostburg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Oostburg beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internetaansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oostburg die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard Zakelijk Internet geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast Zakelijk Internet zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die u over de verbinding kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om zoveel diensten en services af te nemen als passen op de glasvezelverbinding, zolang de maximale capaciteit van 1 Gbit/s niet wordt overschreden.

Redundant uitgevoerde verbinding in Oostburg

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is redundantie een uitkomst. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.