+31 76 - 5331331

Glasvezel Oost-Graftdijk

In Oost-Graftdijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oost-Graftdijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezeltarieven in Oost-Graftdijk

Zakelijk Glasvezel in Oost-Graftdijk kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Oost-Graftdijk? Doe de Glasvezel Postcodecheck voor uitsluitsel.

Zakelijk Glasvezel delen in Oost-Graftdijk

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.