Glasvezel Oost Gelre

In de gemeente Oost Gelre zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Oost Gelre die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk signalen niet alleen sneller, maar ook betrouwbaarder te verzenden. Dit heeft een uitermate positieve invloed op de snelheid van uw internetverbinding. Met een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om signalen te verzenden op basis van lichtsignalen, waardoor deze signalen ook over grotere afstanden verzonden kunnen worden. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden van een zakelijke glasvezelverbinding vrijwel oneindig. De modulaire- en schaalbare opbouw van zakelijke glasvezelverbindingen zorgen ervoor dat Zakelijk Glasvezel een uitstekende investering is voor uw organisatie voor nu... en in de toekomst.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in de gemeente Oost Gelre

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Er zal daarnaast ook in de aanvraag opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.