+31 76 - 5331331

Glasvezel Ooltgensplaat

In Ooltgensplaat zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Ooltgensplaat aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Er wordt u ook gevraagd naar uw voorkeur voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw locatie?

Levertijd in Ooltgensplaat

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Ooltgensplaat een hoop kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verschillende levertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.


Ooltgensplaat maakt onderdeel uit van de gemeente Goeree-Overflakkee