Glasvezel Onstwedde

In Onstwedde zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Onstwedde beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Ter Wuppingerweg, gelegen aan de zuidoostzijde van Onstwedde.

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Het is mogelijk om met Zakelijk Glasvezel op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over één enkele verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Als u doet telefoneren via uw glasvezelverbinding, dan wordt hiervoor gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale met behulp van een SIP Trunk op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Tarieven & mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel in Onstwedde

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn in Onstwedde uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een cruciale factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker op een glasvezelnetwerk kan worden aangesloten. Met onze Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Onstwedde.