+31 76 - 5331331

Glasvezel De Strangen in Ommen

Op bedrijventerrein de Strangen in Ommen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die gevestigd zijn in de straten van het terrein hebben de mogelijkheid om eenvoudig en tegen standaard tarieven te worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende aanvullende diensten en services. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie deze capaciteit tegen een meerprijs uitbreiden naar maximaal 10 Gbit/s.

Redundante glasvezelverbinding op de Strangen

Wanneer het van cruciaal belang is dat uw organisatie 24 / 7 is verbonden met het internet, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een ideale oplossing. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende varianten van een redundante verbinding. Zo kan redundantie onder andere al bereikt worden door een verbinding af te nemen bij twee verschillende internetproviders met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wanneer u niet zeker weet of de redundantie die u wenst toe te passen aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en of deze aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.