+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvenpark De Rotbrink in Ommen

Op bedrijvenpark De Rotbrink in Ommen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Zakelijk Glasvezel wordt tegen standaard tarieven geleverd aan alle bedrijven die in de straten van het bedrijvenpark zijn gevestigd. De eenmalige- en maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op De Rotbrink aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal zaken die om de hoek komen kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens zijn er een aantal zaken die in de aanvraag opgegeven dienen te worden. Zo zult u een keuze moeten maken uit verscheidene diensten die over de glasvezelverbinding geleverd moeten gaan worden. Wat de glasvezelrouter betreft heeft u de keuze uit een managed of unmanaged variant. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Neem contact op met een van onze consultants om Zakelijk Glasvezel direct aan te vragen.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijvenpark Rotbrink

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen met andere partijen om zo kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is echter wel dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om een diversiteit van diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om zo de privacy te kunnen waarborgen.