+31 76 - 5331331

Glasvezel Balkerweg in Ommen

Op kantorenpark Balkerweg in Ommen ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het kantorenpark levert IP Visie Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data- en telefonie worden over deze verbinding gescheiden van elkaar getransporteerd. U heeft de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Bent u in het bezit van een telefooncentrale en wenst u gebruik te maken van VoIP telefonie? Dan kunt u gebruik maken van een SIP Trunk. Daarnaast is het mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Uw verbinding redundant uitgevoerd op Balkerweg

Indien het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. Door te kiezen voor redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Er zijn verschillende mogelijkheden om redundantie toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografisch gescheiden netwerk van verschillende providers. Wenst u advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en welke redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen het beste aansluiten.