+31 76 - 5331331

Glasvezel Alteveer in Ommen

Op het bedrijventerrein Alteveer in Ommen ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het terrein hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen standaard tarieven te worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Alteveer

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Alteveer zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. De geldende tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden berekend aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezel netwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op het glasvezel netwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om gemakkelijk inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Uw verbinding redundant uitgevoerd

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan kunt u ervoor kiezen om uw verbinding redundant uit te laten voeren. Door gebruik te maken van redundantie heeft u zekerheid over de uptime van uw verbinding. Er zijn verschillende varianten van een redundante verbinding. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbel uitgevoerde verbinding bij twee verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over redundantie en ook welke redundante vorm het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie en waarom.