Glasvezel Ommen

In Ommen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Ommen

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Ommen, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Alteveer
  • de Strangen
  • De Rotbrink

Glasvezel tarieven in Ommen

Elke locatie in Ommen heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. De afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk bepaalt de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Wanner het makkelijker is om uw pand te verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen.

Klaar voor de toekomst met glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende aanvullende diensten en services. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie deze capaciteit tegen een meerprijs uitbreiden naar maximaal 10 of 100 Gbit/s.