+31 76 - 5331331

Glasvezel Jufferbeek Zuid in Oldenzaal

Op het bedrijventerrein Jufferbeek Zuid in Oldenzaal is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een zakelijke glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Omdat de vraag naar meer bandbreedte onder bedrijven blijft groeien, is Zakelijk Glasvezel een uitstekende keuze met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s en hoger. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard. Dit betekent dat de uploadsnelheid altijd gelijk is aan de downloadsnelheid. Daarnaast is Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor u meerdere diensten kunt afnemen over slechts één verbinding. Samen met een up-time van 99,9% zorgt dat ervoor dat Zakelijk Glasvezel perfect aansluit bij de behoeften van uw organisatie.

  • Razendsnel internet met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Modulair & schaalbaar van opbouw
  • Up-time SLA van 99,9%

Oplevering van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Jufferbeek-Zuid

Wanneer u een nieuwe glasvezelaansluiting wenst te realiseren, dan dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren op bedrijventerrein Jufferbeek-Zuid komt er een hoop kijken. Zo bestaat het opleveringsproces uit wel 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn voornamelijk factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...