+31 76 - 5331331

Glasvezel Elsmors in Oldenzaal

Op het bedrijventerrein Elsmors in Oldenzaal is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zijn vele voordelen verbonden. Zo kunnen er over Zakelijk Glasvezel ontzettend hoge internetsnelheden worden behaald tot wel 1.000 Mbit/s. Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen symmetrisch van aard zijn. De uploadsnelheid is hierbij altijd gelijk aan de downloadsnelheid. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor er meerdere diensten over dezelfde verbinding kunnen worden afgenomen. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog vele andere voordelen.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Elmors

De levertijd voor een nieuwe glasvezelverbinding bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er nogal een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding op bedrijventerrein Elmors. Het opleveringsproces wordt opgesplitst in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route (snel- / waterwegen) etc.