+31 76 - 5331331

Glasvezel Oldenzaal

In Oldenzaal zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oldenzaal beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities snel internet kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oldenzaal die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Oldenzaal

Vanuit de centrale in het hartje van Oldenzaal vertrekken diverse glasvezelringen naar de diverse bedrijventerreinen, woonwijken en omliggende kernen zoals Rossum, Deurningen, De Lutte, Saasveld, Weerselo, Losser, Agelo, Denekamp, Glane en Fleringen. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Buitengebieden Oldenzaal

In december 2015 maakte netbeheerder Cogas bekend dat de buitengebieden van de gemeente Oldenzaal in aanmerking kwamen voor een glasvezelverbinding. In februari 2016 waren er genoeg aanmeldingen van diverse woonwijken en bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Hiermee is de gemeente Oldenzaal een van de éérste gemeenten, waarbij bijna alle inwoners kunnen beschikken over een glasvezelverbinding. De werkzaamheden werden in augustus 2016 afgerond.

Overige locaties in Oldenzaal: Hazewinkel Noord-West, Hazewinkel Zuid-West, Over 't Spoor