+31 76 - 5331331

Glasvezel Boterberg in Oldemarkt

Op het bedrijventerrein Boterberg in Oldemarkt is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Boterberg

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo te besparen op de kosten. Hiervoor is het echter wel vereist dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een enkele partij dient aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant draagt de verantwoording voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Gebruikelijk worden deze kosten gedeeltelijk door de hoofdcontractant doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn gewenste diensten afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die wordt geleverd over een glasvezelverbinding. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van verschillende aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog meer. De hoeveelheid diensten die u kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt diensten blijven stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van 1 Gbit/s op de glasvezel access is bereikt.