+31 76 - 5331331

Glasvezel Oldemarkt

In Oldemarkt zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oldemarkt die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Boterberg.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Oldemarkt

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Er zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw bedrijfslocatie in Oldemarkt? Neem dan contact op met een van onze consultants.

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Via uw zakelijke glasvezelverbinding kunt u op een veilige en betrouwbare manier telefoneren. Over een enkele verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een SIP Trunk om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP-telefonie? Dan kunt u met Hosted Telefonie alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.


Oldemarkt maakt onderdeel uit van de gemeente Steenwijkerland