Glasvezel Oisterwijk

In Oisterwijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oisterwijk kent een goede infrastructuur als het gaat om glasvezel. Vanuit de centrale aan de Burgemeester Verwielstraat lopen diverse glasvezel verbindingen naar de wijken en bedrijventerreinen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Oisterwijk

Oisterwijk telt twee bedrijventerreinen. Op beide terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL,- VDSL of kabelverbinding.

Kerkhoven

Op bedrijventerrein Kerkhoven zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Laarakkers

Op bedrijventerrein Laarakkers kunnen bedrijven ook van Zakelijk Glasvezel gebruik maken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Zekerheid op de uptime van uw verbinding

Is het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang dat u 24 uur per dag in verbinding moet staan met het internet? Dan biedt redundantie een uitstekende oplossing. U heeft dan de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online is. Er zijn verschillende mogelijkheden om redundantie toe te passen. Denk hierbij aan het afnemen van twee verbindingen bij verschillende internetproviders die ieder gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het selecteren van een redundante oplossing die het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende varianten van redundantie en weten ook welke redundante oplossingen wel of juist niet bij uw bedrijfssituatie passen.

Zakelijk Glasvezel in Oisterwijk aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Daarnaast dient in de aanvraag aangegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een Managed of Unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.