Glasvezel Oisterwijk

In Oisterwijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oisterwijk kent een goede infrastructuur als het gaat om glasvezel. Vanuit de centrale aan de Burgemeester Verwielstraat lopen diverse glasvezel verbindingen naar de wijken en bedrijventerreinen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Oisterwijk

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oisterwijk, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Kerkhoven
  • Laarakkers

Zekerheid op de uptime van uw verbinding

Is het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang dat u 24 uur per dag in verbinding moet staan met het internet? Dan biedt redundantie een uitstekende oplossing. U heeft dan de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online is. Er zijn verschillende mogelijkheden om redundantie toe te passen. Denk hierbij aan het afnemen van twee verbindingen bij verschillende internetproviders die ieder gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het selecteren van een redundante oplossing die het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende varianten van redundantie en weten ook welke redundante oplossingen wel of juist niet bij uw bedrijfssituatie passen.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Oisterwijk

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u nodig, waaronder enkele bedrijfs-en locatiegegevens. In de aanvraag dient verder opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. U kunt Zakelijk Glasvezel aanvragen bij een van onze consultants, of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.