Glasvezel Oisterwijk

In Oisterwijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Oisterwijk kent een goede infrastructuur als het gaat om glasvezel. Vanuit de KPN centrale aan de Burgemeester Verwielstraat in het centrum lopen diverse glasvezel verbindingen naar de wijken en bedrijventerreinen. De kosten van een glasvezel aansluiting in Oisterwijk zijn onder andere afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oisterwijk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de provincie Brabant ligt Oisterwijk. Oisterwijk is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en telt ongeveer 19.870 inwoners. Oisterwijk is tussen Boxtel en Tilburg gelegen en heeft een diversiteit aan verschillende industrieën gekend. Daarbij beschikt Oisterwijk over vele bezienswaardigheden en monumenten. Oisterwijk staat bekend onder de bijnaam 'De parel in het groen' vanwege de vele vennen en bossen. Oisterwijk is bereikbaar via de autosnelweg A58 en via de provinciale weg N65. Daarnaast is Oisterwijk ook per bus en per trein goed bereikbaar.

Toerisme in Oisterwijk

De economie van Oisterwijk heeft vele en vooral diverse industrieën gekend. Maar al in het verleden en tegenwoordig speelt toerisme een belangrijke rol voor deze plaats. In Oisterwijk is het allereerste VVV punt ontstaan voor de toeristen die de stad bezochten. Een van de grote toeristische attracties in Oisterwijk zijn de grote en diverse vennen en bosgebieden. Daarnaast zijn er in Oisterwijk veel horecagelegenheden gevestigd. Hierdoor kunnen toeristen lekker na een stevige wandeling genieten van een kop koffie. Dankzij een goede glasvezelinfrastructuur kunnen alle toeristen, inwoners en bedrijven genieten van supersnel internet!

Postcodes van Oisterwijk: 5060, 5061, 5062 en 5063