Glasvezel Oirschot

In Oirschot zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oirschot beschikt over een goede digitale infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Hopmanstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezel kabels als backbone naar de wijken en terreinen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Oirschot

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Oirschot, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Westfields
  • De Stad
  • De Scheper

Overige bedrijfslocaties in Oirschot

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Oirschot ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk te worden aangesloten. Bedrijven die op Bedrijvenstrip Moorland en Kanaaldijk Noord gevestigd zijn kunnen ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Oirschot

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Oirschot zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is onder andere de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker op het glasvezelnetwerk kan worden aangesloten. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Oirschot.