Glasvezel Oirschot

In Oirschot zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oirschot beschikt over een goede digitale infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Hopmanstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezel kabels als backbone naar de wijken en terreinen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Oirschot

Oirschot beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op de meeste terreinen zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om tegen aantrekkelijke voorwaarden een glasvezelaansluiting te laten realiseren.

Westfields

Op bedrijventerrein Westfields zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk te worden aangesloten.

De Stad

Op bedrijventerrein De Stad ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk te worden aangesloten.

De Scheper

Op bedrijventerrein De Scheper ligt ook een glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het terrein zijn de benodigde voorzieningen voor glasvezel aanwezig, waardoor er gemakkelijk aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Overige bedrijfslocaties in Oirschot

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Oirschot ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk te worden aangesloten. Bedrijven die op Bedrijvenstrip Moorland en Kanaaldijk Noord gevestigd zijn kunnen ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Oirschot

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Oirschot zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is onder andere de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker op het glasvezelnetwerk kan worden aangesloten. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Oirschot.