+31 76 - 5331331

Glasvezel Rhijnhofweg in Oegstgeest

Op het bedrijventerrein Rhijnhofweg in Oegstgeest is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur, aantal externe IP adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Rhijnhofweg

Op bedrijventerrein Rhijnhofweg geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfslocatie en het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager zijn. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden op bedrijventerrein Rhijnhofweg, dient u een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.

Vestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.