+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuw-Rhijngeest Zuid in Oegstgeest

Op het bedrijventerrein Nieuw-Rhijngeest Zuid in Oegstgeest is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Telefoneren over Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een betrouwbare en veilige manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data en telefonie worden hierbij gescheiden getransporteerd over dezelfde verbinding. IP Visie biedt haar klanten hiervoor de keuze uit een tweetal VoIP diensten. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale te voorzien van een SIP Trunk om uw telefoonverkeer aan te sluiten op het IP-netwerk. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan is er met Hosted Telefonie de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Nieuw-Rhijngeest Zuid

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt 3 tot 4 maanden. Bij de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Nieuw-Rhijngeest Zuid komt er een hoop kijken. Zo is het opleveringsproces opgedeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die een levertijd vertragende rol kunnen spelen. Denk hierbij aan zaken als vorst, tekort aan capaciteit, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, bouwvak en meer...