+31 76 - 5331331

Glasvezel MEOB in Oegstgeest

Op het bedrijventerrein MEOB in Oegstgeest is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u uw bedrijfsvestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u één centrale glasvezelinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Uw bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast kunnen bedrijfsvestigingen ook aan elkaar worden gekoppeld met een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel, met eigen firewalls over het internet, op te zetten. Naast bedrijfsvestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier stukken gemakkelijker doordat er een directe koppeling via uw VLAN wordt opgezet naar uw serverapparatuur.

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein MEOB

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein MEOB kent zoals in de rest van Nederland zijn eigen unieke glasvezeltarieven per bedrijfslocatie. Deze tarieven worden aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt bepaald. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel.