Glasvezel Oegstgeest

In Oegstgeest zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Oegstgeest beschikt over een uitstekende infrastructuur als het gaat om glasvezel, waardoor bedrijven vrijwel overal de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Oegstgeest

Oegstgeest beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om een aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren om zo gebruik te kunnen maken van goede breedbandvoorzieningen.

Nieuw-Rhijngeest Zuid

Op bedrijventerrein Nieuw-Rhijngeest Zuid zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Het terrein zal worden doorontwikkeld om uiteindelijk aan te sluiten op het Bio Science Park in Leiden.

Rhijnhofweg

Op bedrijventerrein Rhijnhofweg hebben bedrijven de mogelijkheid om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo gebruik te kunnen maken van razendsnel internet via een zakelijke glasvezelverbinding.

Kamphuizerpolder

Op bedrijventerrein Kamphuizerpolder zijn er eveneens mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven kunnen op individuele basis vrijwel overal op het terrein een glasvezelaansluiting realiseren.

Overige bedrijfslocaties in Oegstgeest

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijvenlocaties in Oegstgeest ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven op Laan van Verhof, Duivenvoordestraat, Hofwijck en Overveerpolder kunnen ook gewoon beschikken over een zakelijke glasvezelverbinding.

Vestigingen koppelen met behulp van glasvezel

Met een zakelijke glasvezelverbinding is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Hierdoor wordt er een centrale netwerkinfrastructuur gecreëerd, waardoor beheer wordt vereenvoudigt en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar komen. Het koppelen van bedrijfsvestigingen kan op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN, IP-VPN of door een IP-SEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Daarnaast is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer.