+31 76 - 5331331

Glasvezel De Heuning in Ochten

Op bedrijventerrein de Heuning in Ochten is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het lokaal gelegen glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Door twee of meer bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen met Zakelijk Glasvezel creëert u één centrale netwerkinfrastructuur. Hierdoor wordt beheer vereenvoudigt en worden data en applicaties op iedere bedrijfsvestiging beschikbaar. Het koppelen van vestigingen kan op verschillende manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN om de Quality of Service te optimaliseren. Daarnaast kunnen vestigingen ook worden verbonden doormiddel van een Ethernet-VPN of een IPSEC-tunnel, waarbij er eigen firewalls over het internet gebouwd kunnen worden. Naast vestigingen is het ook mogelijk om doormiddel van een VLAN een directe koppeling te realiseren naar uw serverapparatuur, waardoor werken in de Cloud een stuk leuker wordt.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Heuning

Wanneer u met meerdere deelnemers in hetzelfde bedrijfspand bent gevestigd, dan is het mogelijk om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld dient één van de partijen te worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is echter wel gebruikelijk dat de hoofdcontractant de kosten voor de glasvezelverbinding doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan rechtstreeks bij IP Visie zijn aanvullende diensten afnemen, waarvoor iedere partij individueel gefactureerd zal worden. Diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.