+31 76 - 5331331

Glasvezel Ochten

In Ochten zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Ochten beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Ochten die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Contract voor Zakelijk Glasvezel in Ochten

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Bij het afsluiten van een contract met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract doet tekenen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven hierbij geldig.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Ochten

Voor een nieuwe glasvezelverbinding dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in Ochten een hoop komt kijken. Dit proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Postcodes in Ochten

4050 en 4051