Glasvezel Nuth

In Nuth zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nuth beschikt over een goede infrastructuur, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities bijna overal een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Nuth

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nuth, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • de Horsel
  • de Reuken

In Nuth ligt ook nog een ander glasvezelnetwerk. Het betreft het netwerk van Reggefiber, wat bedoeld is voor particulieren.

IP Visie kan naast een aansluiting op het zakelijke netwerk ook in het aansluitgebied van Reggefiber voor ondernemers een Internet only dienst leveren met vaste IP adressen.

Hoge upload/downloadsnelheden

Een van de bekendste voordelen van glasvezel is supersnel internet. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch wat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid gelijk zijn aan elkaar.

In tegenstelling tot VDSL en kabelverbindingen waarbij de downloadsnelheid hoog is, maar de uploadsnelheid aanzienlijk lager is. Mede hierdoor zijn glasvezelverbindingen een uitstekende keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan stabiele en snelle internetverbindingen, maar ook voor bedrijven die gebruik maken van applicaties in de Cloud.


Nuth maakt onderdeel uit van de gemeente Beekdaelen