Glasvezel Nuth

In Nuth zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nuth beschikt over een goede infrastructuur, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities bijna overal een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Nuth

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nuth die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen de Horsel en de Reuken. Op beide locaties is het mogelijk om tegen gunstige voorwaarden aangesloten te worden op het zakelijke glasvezelnetwerk.

In Nuth ligt ook nog een ander glasvezelnetwerk. Het betreft het netwerk van Reggefiber, wat bedoeld is voor particulieren. IP Visie kan naast een aansluiting op het zakelijke netwerk ook in het aansluitgebied van Reggefiber voor ondernemers een Internet only dienst leveren met vaste IP adressen.

Hoge upload/downloadsnelheden van Zakelijk glasvezel

Een van de bekendste voordelen van Zakelijk Glasvezel is supersnel internet. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch wat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid gelijk zijn aan elkaar. In tegenstelling tot VDSL- en kabelverbindingen waarbij de downloadsnelheid hoog is, maar de uploadsnelheid aanzienlijk lager is. Mede hierdoor zijn glasvezelverbindingen een uitstekende keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan stabiele en snelle internetverbindingen, maar ook voor bedrijven die in de Cloud werken.

Zakelijk glasvezel delen in Nuth

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen binnen hetzelfde bedrijfspand. Door een glasvezelverbinding te delen met een andere partij kan er bespaard worden op de kosten, waardoor bedrijven die de kosten van glasvezel niet kunnen dragen toch aangesloten kunnen worden. Bij het delen van Zakelijk glasvezel wordt er een hoofdcontractant aangewezen, die verantwoordelijk is voor de verbinding en de eenmalige/maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant deze kosten doorrekent aan de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens de gewenste diensten direct afnemen bij IP Visie en hiervoor wordt iedere partij dan ook individueel gefactureerd. Deze diensten zijn afgeschermd van de overige partijen, om zo privacy te kunnen garanderen. Ondanks dat bij het delen van glasvezel alle partijen op dezelfde glasvezel switch zijn aangesloten, het verbruik van de overige deelnemers geen invloed heeft op u. Dit betekent dat u geen snelheidsverlies ondervindt wanneer andere partijen bijvoorbeeld de gehele bandbreedte gebruiken.


Nuth maakt onderdeel uit van de gemeente Beekdaelen