+31 76 - 5331331

Glasvezel Feithenhof in Nunspeet

Op het bedrijventerrein Feithenhof in Nunspeet is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven en mogelijkheden op Feithenhof

Zakelijk Glasvezel op Feithenhof kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige kosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Feithenhof is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Zakelijk Glasvezel = toekomstvast

Standaard wordt Zakelijk Glasvezel geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Met deze capaciteit beschikt u over een enorm groeipad op zowel het gebied van capaciteit als qua diensten. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar in een hoog tempo op. Met Zakelijk Glasvezel bent u voorbereid op deze ontwikkelingen doordat u beschikt over voldoende capaciteit voor zowel de diensten waar u nu gebruik van maakt... maar ook voor de diensten die u later zou willen gaan inzetten. Kortom, met Zakelijk Glasvezel is uw bedrijf voorbereid op de digitale toekomst.

Beschikt u ondanks 1 Gbit/s toch niet over voldoende capaciteit? IP Visie kan deze capaciteit op aanvraag en tegen meerprijs voor u vertienvoudigen tot wel 10 Gbit/s!