+31 76 - 5331331

Glasvezel Nunspeet

In Nunspeet zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Vanuit de KPN centrale aan de Laan 43a starten diverse glasvezelringen waardoor overal in Nunspeet aansluitingen gerealiseerd kunnen worden. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nunspeet die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Nunspeet

De levertijd van Zakelijk Glasvezel in Nunspeet bedraagt 2 tot 3 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Nunspeet veel komt kijken. Zo bestaat een oplevering uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Redundante verbinding

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan kan een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een geschikte oplossing bieden. U heeft dan de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online is. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie.


Postcodes 8070, 8071 en 8072