Glasvezel Nunspeet

In Nunspeet zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vanuit de centrale aan de Laan 43a starten diverse glasvezelringen waardoor overal in Nunspeet snelle verbindingen gerealiseerd kunnen worden.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Nunspeet

In Nunspeet zijn er een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen is er een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten te worden.

Feithenhof

Op bedrijventerrein Feithenhof is er een glasvezelnetwerk aanwezig. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten.

Lepelingen

Op bedrijventerrein Lepelingen ligt er ook een glasvezelnetwerk. Er zijn op vrijwel het gehele terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Redundante verbinding

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan kan een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een geschikte oplossing bieden. U heeft dan de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online is. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk.