+31 76 - 5331331

Glasvezel Middelsluis in Numansdorp

Op het bedrijventerrein Middelsluis in Numansdorp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerrein Middelsluis aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wilt. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Glasvezelverbinding delen op Middelsluis

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere partijen. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.