Glasvezel Numansdorp

In Numansdorp zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Numansdorp beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Numansdorp

Er zijn in Numansdorp een tweetal bedrijventerreinen. Er zijn op beide bedrijventerreinen mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Middelsluis

Op bedrijventerrein Middelsluis ligt al enkele jaren een glasvezelnetwerk. Dit netwerk is in 2015 gerealiseerd na een succesvol vraagbundelingstraject. Alle bedrijven die een vestiging op het terrein hebben kunnen hierdoor eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op het glasvezelnetwerk worden aangesloten. Dit geldt voor zowel Middelsluis-Noord als Middelsluis-Zuid.

De Proeftuin

Op bedrijventerrein De Proeftuin zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om van glasvezel gebruik te maken om zo over een razendsnelle breedbandverbinding te beschikken.

Keuze voor een glasvezelrouter

Voordat u van uw zakelijke glasvezelverbinding kunt genieten is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie is het mogelijk om een Managed router af te nemen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om zelf voor een geschikte glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed Glasvezelrouter: Wanneer u een Managed glasvezelrouter doet afnemen, dan blijft deze router eigendom van IP Visie. U heeft zelf geen toegang tot de router en er is ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen te wijzigen. Omdat IP Visie verantwoordelijk is voor een correcte werking van de router, zal bij defecten de apparatuur zonder extra kosten worden vervangen.

  • Routerloos: Er zijn uiteraard geen verplichtingen om een Managed router af te nemen. Wanneer u zelf een geschikte glasvezelrouter wilt aanleveren, dan is dit geheel mogelijk. Wel bent u dan ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de router. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.


Numansdorp maakt onderdeel uit van de gemeente Hoeksche Waard