Glasvezel Numansdorp

In Numansdorp zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Numansdorp beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Numansdorp

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Numansdorp, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Middelsluis
  • De Proeftuin

Keuze voor een glasvezelrouter

Voordat u van uw zakelijke glasvezelverbinding kunt genieten is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie is het mogelijk om een Managed router af te nemen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om zelf voor een geschikte glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed Router: Wanneer u een Managed Router afneemt, dan blijft de router eigendom van IP Visie. U heeft zelf geen toegang tot de router en er is ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen te wijzigen. Omdat IP Visie verantwoordelijk is voor een correcte werking van de router wordt bij een defect de router kosteloos vervangen.

  • Routerloos: Er zijn uiteraard geen verplichtingen om een Managed Router af te nemen. Wanneer u zelf een geschikte router wilt aanleveren, dan is dit uiteraard mogelijk. Wel bent u dan verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de router. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan de specificaties.


Numansdorp maakt onderdeel uit van de gemeente Hoeksche Waard