+31 76 - 5331331

Glasvezel De Terp in Nuland

Op bedrijventerrein de Terp in Nuland is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Een glasvezelverbinding is toekomstvast

Zakelijk Glasvezel kent een capaciteit van 1 Gbit/s. Met deze capaciteit beschikt u over een enorm groeipad, op zowel het gebied van diensten als capaciteit. Nieuwe internetontwikkelingen volgen elkaar vandaag de dag in hoog tempo op. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van voldoende capaciteit voor deze toekomstige ontwikkelingen voor zowel de diensten die u nu afneemt, maar ook voor de diensten die u in de toekomst wenst in te zetten.

Voldoet de standaardcapaciteit van 1 Gbit/s niet meer aan de behoeften van uw bedrijf? Dan is het mogelijk om op aanvraag en tegen meerprijs de capaciteit van 1 Gbit/s te vertienvoudigen naar 10 Gbit/s! Hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein de Terp

Om de kosten van een glasvezelverbinding te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige partijen. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.