+31 76 - 5331331

Glasvezel Nuland

In Nuland zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nuland beschikt over een goede infrastructuur, bedrijven hebben hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nuland die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Terp.

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Er is een mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via een zakelijke glasvezelverbinding. Over een enkele verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Bij IP Visie zijn er een tweetal diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP-Trunk. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker met Hosted Telefonie.

Zakelijk Glasvezel in Nuland bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.


Nuland maakt onderdeel uit van de gemeente Maasdonk