+31 76 - 5331331

Glasvezel Berkenbos in Nuenen

Op het bedrijventerrein Berkenbos in Nuenen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel, klaar voor de toekomst

De standaardcapaciteit van een glasvezelverbinding bedraagt 1 Gbit/s. U heeft de mogelijkheid om dit groeipad te vullen met verschillende diensten en services. Door de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten te transporteren over dezelfde breedbandverbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet meer voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan deze tegen meerprijs worden uitgebreid tot maximaal 10 Gbit/s.

Controleer glasvezeltarieven op bedrijventerrein Berkenbos

De glasvezeltarieven in Berkenbos zijn uniek per locatie. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie op Berkenbos? Doe de postcodecheck voor uitsluitsel.