+31 76 - 5331331

Glasvezel Notter

In Notter zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Notter beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven in Notter

In Notter zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Notter.

Redundante glasvezelverbinding in Notter

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.