+31 76 - 5331331

Glasvezel Oostambacht in Nootdorp

Op het bedrijventerrein Oostambacht in Nootdorp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Een glasvezelverbinding kent standaard een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Daarbij maakt Zakelijk Glasvezel het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding doordat glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar zijn van opbouw. Indien het groeipad van 1 Gbit/s niet meer voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan heeft u de mogelijkheid om tegen meerprijs de capaciteit te laten verhogen tot wel 10 Gbit/s!

Zakelijk Glasvezel delen op Oostambacht

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere partijen. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.