Glasvezel Oostambacht in Nootdorp

Op het bedrijventerrein Oostambacht in Nootdorp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Levertijd glasvezel in Oostambacht

Om een nieuwe glasvezelverbinding te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelaansluiting in Oostambacht een hoop komt kijken. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Zakelijk Glasvezel delen in Oostambacht

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere partijen. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.

Doe de Glasvezel postcodecheck