Glasvezel Heron in Nootdorp

Op het bedrijventerrein Heron in Nootdorp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Het bedrijventerrein is strategisch gelegen in de regio Haaglanden. De tarieven om aangesloten te kunnen worden op het glasvezel netwerk zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In Nootdorp ligt het bedrijventerrein/bedrijvenpark Heron. Het terrein is een uitstekende uitvalbasis voor zowel lokale en nationale als internationale bedrijven. Het terrein is onder andere te bereiken via de autosnelweg A12, waar het tevens ook een zichtlocatie biedt, waardoor dit terrein onmogelijk over het hoofd gezien kan worden. Ook vanuit de RandstadRail zijn de gebouwen van het bedrijventerrein goed te zien. Het terrein is geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten. Dankzij de centrale ligging van dit terrein is het centrum van Rotterdam op slechts 20 minuten afstand en met de RandstadRail is Den Haag op slechts 10 minuten afstand. Ook de Luchthaven Schiphol is vanaf dit terrein uitstekend te bereiken.

Bedrijventerrein Heron biedt ruimte aan middelgrote ondernemingen die zich richten op de regionale en (inter)nationale markten.

Bedrijventerrein/Bedrijvenpark Heron is geschikt voor bedrijven t/m de milieucategorie 4.2