Glasvezel Nootdorp

In Nootdorp zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nootdorp beschikt over een eigen digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Nootdorp

Nootdorp beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanuit de centrale aan de Koningin Julianastraat vertrekken diverse glasvezelkabels naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om over goede breedbandvoorzieningen te beschikken.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Nootdorp

Nootdorp heeft twee bedrijventerreinen. Beide terreinen bieden mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn uiterst stabiel en betrouwbaar. Bedrijven die al op glasvezel overgestapt zijn beamen dat zij vrijwel nooit last hebben van storingen en-/of onderbrekingen.

Oostambacht

Bedrijventerrein Oostambacht beschikt al geruime tijd over een eigen glasvezelnetwerk. Het netwerk is in 2013 aangelegd na een succesvol vraagbundelingstraject. Met het glasvezelnetwerk is bedrijventerrein Oostambacht helemaal klaar voor de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van internet en is hiermee ook een voorbeeld voor andere bedrijventerreinen in de gemeente. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden op het glasvezelnetwerk aangesloten worden.

Heron

Op bedrijventerrein Heron zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein Heron heeft een strategische ligging in de regio Haaglanden.

Zakelijk Glasvezel in Nootdorp bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.


Nootdorp maakt onderdeel uit van de gemeente Pijnacker-Nootdorp