+31 76 - 5331331

Glasvezel Nootdorp

In Nootdorp zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nootdorp beschikt over een eigen digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nootdorp die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Nootdorp bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Zakelijk Glasvezel delen in Nootdorp

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en u wenst kosten te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij moeten worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de verbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een gedeelte van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.


Nootdorp maakt onderdeel uit van de gemeente Pijnacker-Nootdorp