+31 76 - 5331331

Glasvezel Noordwolde

In Noordwolde zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Noordwolde beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven in Noordwolde

In Noordwolde zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. De eenmalige aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Controleer de mogelijkheden en actuele tarieven van Noordwolde in onze Glasvezel Postcodecheck.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Noordwolde

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezel access. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Noordwolde. De oplevering is opgedeeld in zowat 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd beïnvloedende factoren.


Noordwolde maakt onderdeel uit van de gemeente Het Hogeland