+31 76 - 5331331

Glasvezel Noordwijkerhout

In Noordwijkerhout zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Noordwijkerhout beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren bijna overal in Noordwijkerhout.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Noordwijkerhout die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Noordwijkerhout

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Noordwijkerhout komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. Zo bestaat dit proces uit zowat 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Redundante verbinding

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is redundantie de uitkomst. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.