Glasvezel Noordwijk

In Noordwijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Dat geldt zowel voor de kern Noordwijk aan Zee als voor Noordwijk-Binnen. Beide beschikken over een uitstekende glasvezel infrastructuur. Hierdoor hebben bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Noordwijk

Noordwijk beschikt over een uitgebreide glasvezelinfrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Susanna van Ettenstraat. Vanaf hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. De aanleg van het glasvezelnetwerk is door Reggefiber in 2014 gestart en in 2015 succesvol afgerond, waardoor bedrijven in Noordwijk nu over goede breedbandvoorzieningen kunnen beschikken.

Bedrijventerreinen in Noordwijk

In Noordwijk zijn er een aantal bedrijventerreinen. Op al deze terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen kennen een modulaire- en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om over slechts een verbinding meerdere diensten af te nemen.

ESTEC-terrein

Op het ESTEC-terrein zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Gravendijck

Op bedrijventerrein Gravendijck kunnen bedrijven ook van Zakelijk Glasvezel gebruik maken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Klei-Oost

Op bedrijventerrein Klei-Oost zijn er eveneens mogelijkheden voor bedrijven om op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Noordwijk aangesloten te worden.

Overige bedrijfslocaties in Noordwijk

Naast de bovenstaande bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Noordwijk ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op het Space Business Park gevestigd zijn hebben ook de mogelijkheid om over een zakelijke glasvezelaansluiting te beschikken.

Zakelijk Glasvezel delen in Noordwijk

Indien u met meerdere deelnemers in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.