Glasvezel Noordwijk

In Noordwijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Dat geldt zowel voor de kern Noordwijk aan Zee als voor Noordwijk-Binnen. Beide beschikken over een uitstekende glasvezel infrastructuur. Hierdoor hebben bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Noordwijk

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Noordwijk, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • ESTEC-terrein
  • Gravendijck
  • Klei-Oost

Overige bedrijfslocaties in Noordwijk

Naast de bovenstaande bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Noordwijk ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op het Space Business Park gevestigd zijn hebben ook de mogelijkheid om over een zakelijke glasvezelaansluiting te beschikken.

Zakelijk Glasvezel delen in Noordwijk

Indien u met meerdere deelnemers in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.