Glasvezel Noordwelle

In Noordwelle zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Noordwelle beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding in Noordwelle

Wanneer u kosten wenst te besparen en met meerdere partijen in hetzelfde bedrijfspand bent gevestigd, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient er een partij te worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelaansluiting en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Zakelijk glasvezeltarieven in Noordwelle

Zakelijk Glasvezel in Noordwelle kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Deze geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Noordwelle, dient u een Postcodecheck uit te voeren.