Glasvezel Noordlaren

In Noordlaren zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Noordlaren beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur, waardoor beheer wordt vereenvoudigt en applicaties en data voor iedere vestiging toegankelijk zijn. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Noordlaren

In Noordlaren zijn er de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Als uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op een glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Noordlaren.