+31 76 - 5331331

Glasvezel Mokkenburg in Noordhorn

Op het bedrijventerrein Mokkenburg in Noordhorn is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Bedrijventerrein Mokkenburg is bereikbaar via de N355.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding delen op Mokkenburg

Om de kosten van een glasvezelaansluiting te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Het is gebruikelijk (indien gewenst) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel access doorrekent naar de andere partijen. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Mokkenburg

Voor elke locatie op bedrijventerrein Mokkenburg gelden unieke glasvezeltarieven. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager uitvallen. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Mokkenburg in onze postcodecheck.