+31 76 - 5331331

Glasvezel Middenweg in Noordeloos

Op het bedrijventerrein Middenweg in Noordeloos is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. De tarieven van glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Middenweg bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan zijn er een aantal gegevens van uw vereist. Dit zijn voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Naast deze gegevens zal in de aanvraag moeten worden aangegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter tot uw beschikking wilt hebben. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook gewoon in de aanvraag worden opgegeven. Wenst u een zakelijke glasvezelverbinding op uw bedrijfslocatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel prettiger omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.