Glasvezel Noordeloos

In Noordeloos zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Noordeloos beschikt over een prima infrastructuur voor glasvezel. Hierdoor ontstaan voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Noordeloos die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de Middenweg.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Noordeloos

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Er zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, dit ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar, hierdoor is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar 10 Gbit/s.


Noordeloos maakt onderdeel uit van de gemeente Molenlanden